de la
930
GBP

Tabara educationala de limba engleza la Ealing Londra organizat de Seytour Educational Group

Invata limba engleza la Ealing
    in timp ce te bucuri de o vacanta
  • doua saptamani

  • curs intensiv

  • include cazare

Tabara Engleza - Ealing, Londra

    Orasul Londra este una din locatile clasice din Anglia pentru cursul de limba engleza. Fara indoiala, orasul ofera ceva pentru toata lumea. Rezerva unul din programele noastre de studiu in Londra si experimenteaza atmosfera orasului - internationala si tipic britanica.

 

    Centrul Londrei este  un univers plin de miresme, sunete si voci. Cu sutele de limbi straine care se pot auzi in Londra este foarte usor sa te simti ca acasa. Dar Londra nu ar fi Londra fara imprejurimile tipic britanice: autobuzul cu doua etaje, taxiurile negre si cabinele rosii telefonice.

    Vizitele obiectivelor turistice din centrul Londrei nu sunt incluse in programul educational de baza dar pot fi rezervate separat. Multe din muzeele londoneze sunt gratuite, expozitiile cu diferite teme avand preturile intre 8 si 20 de lire. Excursiile de o zi in alte orase au preturi incepand cu 25 de lire. Prin diversitatea cursurilor si profesionalismul cadrelor didactice din Londra va oferim un mediu propice pentru a va imbunatati cunostiintele de limba engleza. 

    Scoala de engleza Ealing din Londra este acreditata de Consiliul Britanic si membra a « Education UK ».

    Londra este in sine o experienta educationala iar prin contactul cu studentii internationali, turisti si localnici, tabarele din Londra reprezinta cea mai importanta investitie pe care o poti face in tine. 

Cursurile de limba engleza

    Poti sa rezervi un curs de limba semiintensiv, intensiv si business unde cursantii pot invata limba engleza intr-o atmosfera relaxanta. Cursurile de limba engleza se tin fie dimineata fie dupa amiaza si dureaza 15  sau 22.5 ore pe saptamana.

    In acest fel aveti timp la dispozitie pentru a descoperi Londra asigurandu-va in acelasi timp ca faceti progrese in invatarea limbii engleze. Veti fi inconjurati de limba engleza toata ziua si veti avea oportunitatea de a o vorbi cu britanici si studenti internationali. In acest fel invatatul continua si dupa orele de curs. Veti fi surprinsi cat de repede veti face progrese. 

    Cursurile de limba engleza vor include : citit, scris, ascultare si vorbit cu accent pe comunicare care va va ajuta sa fiti mai increzator atunci cand folositi aceasta limba. In timpul cursului va veti imbunatati de asemenea vocabularul, intari cunostintele de gramatica si deveniti mai buni in intelegerea textelor in engleza. 

Atat programele cat si costurile acestora pot suferi modificari de ultim moment.

Cazarea in tabara

Pentru ca un curs de limba sa fie cat mai placut veti avea nevoie de cazarea potrivita.
In Londra – Ealing se ofera doua tipuri de cazare : familii gazda si apartamente in Londra.
Este locul unde sa va relaxati, unde puteti recapitula tot ce ati invatat si sa va faceti noi planuri pt restul sederii in Londra.

Cazare in apartamente


     Cazarea in apartamente este cea mai potrivita pentru persoane comunicative si deschise care doresc sa-si faca prieteni rapid. Camerele in regim single si dublu, ofera o zona in care te poti relaxa in timp ce bucataria comuna confera un spatiu pentru socializare cu studenti de diferite nationalitati. Unele apartamente sunt localizate in resedinta scolii in timp ce altele sunt situate in alte zone ale orasului.
Descriere ap:

  • apartament pt 6-10 studenti
  • camere single si duble
  • baie si bucatarie comuna
  • curatenie o data pe saptamana
  • lenjerie si asternuturi sunt oferite
 

Familii gazda

    Acest tip de cazare este cel mai potrivit pt studentii care prefera sa stea in gazda. Cazarea in gazda va ofera oportunitatea sa continuati sa invatati limba engleza in afara orelor de curs, sa puneti in practica ceea ce ati invatat la ore si sa cunoasteti cultura londoneza.

    Toate familiile gazda care au fost atent selectionate, sunt situate in zona Ealing din Londra in apropierea scolii de limba engleza. Multe din familii sunt situate la o statie de autobus distanta si veti fi nevoiti sa cumparati Oyster Card sau un « bus pass ».

    Un abonament pentru o saptamana costa 17,80 lire pentru adulti si 8.90 lire pentru 16-18 ani.
O singura cursa de autobuz costa cu Oyster Card in jur de 1.30 pentru adulti pana la maximum de 4 lire pe zi. Veti sta in camere single si duble si veti avea asigurata demipensiune.

    Criterii in selectionarea cazarii la familii gazda : cea mai mica distanta posibila intre scoala si familii gazda, standardele si nivelul confortului trebuie sa se conformeze standardelor tipice ale tarii, disponibilitatea familiei joaca un rol important, camerele single sau duble si de asemenea catering trebuie sa fie disponibil.

* rezervarile de cazare se fac pentru minim 2 saptamani
** varianta de cazare cu familii gazda este valabila doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 14-21 de ani.

Formular aplicare tabere

Nume si Prenume:
Mesajul tau:
E-mail:
Telefon:
Doriti sa primiti noutatile S.E.G.?
Varsta*
Limba de studiu dorita
Tip Informatie
     
Cod securitate*
Completati in casuta alaturata codul afisat.

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017