Tabara Germana - Oberwesel, Germania

    Invata limba germana intr-un adevarat castel. 

    Tabara este localizata intr-un peisaj mirific al Rinului De Mijloc care poate fi vazuta de departe – fiind localizata intr-un adevarat castel cu o istorie de peste 100 de ani.

mai multe informatii...

Tabara Germana - Frankfurt, Germania

 Invata germana in „Mainhattan“

    Cu un mix fascinant intre districtele istorice si zonele moderne, cu zgarie nori impozanti, orasul Frankfurt nu poate sa nu impresioneze pe vizitatorii sai. Orasul de pe raul Main este un centru economic important in Europa fiind asadar un oras international cu acces relativ usor la toate celelalte orase europene datorita aeroportului foarte mare. Cu toate acestea orasul a pastrat multe cladiri vechi care au fost renovate pastrand parfumul vremurilor de altadata.

mai multe informatii...

Tabara Germana - Dusseldorf, Germania

    Scoala este formata din doua cladiri care sunt localizate central in Dusseldorf. Desi scoala este situata langa cel mai aglomerat district din oras, zgomotul traficului nu afecteaza atmosfera placuta din clasa. Partea veche si partea noua a orasului Dusseldorf sunt la 10-15 minute distanta de mers pe jos.

mai multe informatii...

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         Licenta de turism de Touroperator nr. 8 din data de 30.03.2011
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017